За мен

 Здравей,
 И аз вероятно, като теб имам естествено къдрава коса.

Още от малка никога не съм я харесвала - тя беше различна от косата на повечето ми приятелки, не знаех как да се грижа за нея и как да я укротя. За това винаги я прикривах, а когато вече бях достатъчно голяма - започнах да я изправям. Изправях я ежедневно в продължение на 10 години и ефекта от това беше катастрофален.  Косата ми цъфтеше, късаше се и приличаше на слама. 
 Един ден реших, че трябва да сложа край на това и да се науча да се грижа за нея и да се наслаждавам на това, което имам.

Така се натъкнах на проблема, че няма никаква информация по темата. Фризьорите в повечето случай изпадаха в ужас като ме видят, вместо да ми дадат съвети как да се грижа за нея, в магазините не знаеха какви продукти да ми препоръчат, а в Интернет почти не присъстваше информация по темата на български.
 Прочетох и гледах много чуждестранни клипове и статии и открих, че има огромно количество от практики, техники и продукти за правилна грижа за къдрава коса.
 В блога ще намерите именно тези съвети и ще можете да прочетете за различните продукти и техните специфики.
 Това е мястото, където да научите как да имате красива къдрава коса и да се гордеете с нея. 
 BeCurly Bulgaria е любителски непрофесионален блог, където ще намерите, както авторски статии и съвети, така и препоръки и методи взаимствани от различни източници, статии и инфлуенсъри по темата.

 
Untitled-1.png

За нас

С пожелание за перфектни къдрици!

scroll

Статии & Съвети

BeCurly - всички права запазени. Можете да споделяте, променяте и печелите от творбата, при условие че споменавате автора и предоставите линк към сайта.

© Copyright
  • Facebook
  • Instagram

©2020 Авторско съдържание от  BeCurly.  Proudly created with Wix.com. Илюстрации на сайта от pngtree.com и freepik.com